MrSmith Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 Totalny fart. Znalezione obok starego drzewa przy skrzyżowaniu leśnych dróg (wsch. mazowsze).W pobliżu kilka łusek od Mausera i Mosina.(Szkode tylko, że monetki nie ze złota).
sopel69 Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 A po co je moczysz? wszak czytelne nic to nie da. Umyć i do klasera :-)
banan20 Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 Hmm czy ja wiem czy fart ??? Fakt kazda znaleziona moneta cieszy.....ale akurat tego znaleziska nie można rozpatrywac w kategorii jakiegos wielkiego szczęscia. Osobiscie wolałbym znaleźć dwa ładne boratynki...
neszna Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 Banan nie deprymuj kolegi bo monetki w ładnym stanie,poza tym sam wiesz co się w głowie i na ustach lęgnie jak wracasz do domu z niczym.Pozdro
MrSmith Napisano 9 Maj 2007 Autor Napisano 9 Maj 2007 Oczywiście znalazły sie pod koniec całego dnia poszukiwań. Liczyłem tam najwyżej na jakieś kopiejki XIX/pocz. XX w, ew. polskie grosze z XX-lecia miedzywojennego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.