ostatnio wykopałem magazynek do Ppsh. Zaczynam się za niego zabierać, jednak tu pojawia się problem. Jak się otwierało, uzupełniało to ustrojstwo. Szukałem na innych stronach i nic... Żadnego schematu nie znalazłem (prawdobodobnie przeoczyłem, bądź byłem niedokładny). W związku z tym mam ogromną prośbę - czy ktoś z Was mógłby przesłać linka do strony ze schematem budowy, sposobem uzupełniania tego ustrojstwa - byłbym zobowiązany.... Fotki postaram się wstawić jutro, dziś niestety nie dysponuję aparatem. Jeśli wątek założyłem nie w tym dziale - najmocniej przepraszam Pozdrawiam,
Pytanie
turtur
ostatnio wykopałem magazynek do Ppsh. Zaczynam się za niego zabierać, jednak tu pojawia się problem. Jak się otwierało, uzupełniało to ustrojstwo. Szukałem na innych stronach i nic... Żadnego schematu nie znalazłem (prawdobodobnie przeoczyłem, bądź byłem niedokładny).
W związku z tym mam ogromną prośbę - czy ktoś z Was mógłby przesłać linka do strony ze schematem budowy, sposobem uzupełniania tego ustrojstwa - byłbym zobowiązany....
Fotki postaram się wstawić jutro, dziś niestety nie dysponuję aparatem.
Jeśli wątek założyłem nie w tym dziale - najmocniej przepraszam
Pozdrawiam,
turtur
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.