Skocz do zawartości
  • 0

Magazynek Ppsh

turtur

Pytanie

Napisano
Witam serdecznie,

ostatnio wykopałem magazynek do Ppsh. Zaczynam się za niego zabierać, jednak tu pojawia się problem. Jak się otwierało, uzupełniało to ustrojstwo. Szukałem na innych stronach i nic... Żadnego schematu nie znalazłem (prawdobodobnie przeoczyłem, bądź byłem niedokładny).
W związku z tym mam ogromną prośbę - czy ktoś z Was mógłby przesłać linka do strony ze schematem budowy, sposobem uzupełniania tego ustrojstwa - byłbym zobowiązany....
Fotki postaram się wstawić jutro, dziś niestety nie dysponuję aparatem.
Jeśli wątek założyłem nie w tym dziale - najmocniej przepraszam
Pozdrawiam,

turtur

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam serdecznie,

ostatnio wykopałem magazynek do Ppsh. Zaczynam się za niego zabierać, jednak tu pojawia się problem. Jak się otwierało, uzupełniało to ustrojstwo. Szukałem na innych stronach i nic... Żadnego schematu nie znalazłem (prawdobodobnie przeoczyłem, bądź byłem niedokładny).
W związku z tym mam ogromną prośbę - czy ktoś z Was mógłby przesłać linka do strony ze schematem budowy, sposobem uzupełniania tego ustrojstwa - byłbym zobowiązany....
Fotki postaram się wstawić jutro, dziś niestety nie dysponuję aparatem.
Jeśli wątek założyłem nie w tym dziale - najmocniej przepraszam
Pozdrawiam,

turtur
Napisano
jezeli jets to magazynek bebnowy to z jednej strony masz poprzeczny zatrzask ktory nachodzi na sworzen sprezyny wystarczy go przekrecic w dol i magazynek otworzysz bez problemu :)lepiej tez z drugien strony nacisnac ten sworzen :) on jest na sprezynie opukaj wyczysc w kolo naoliw i do dziela :) jezeli to magazynek pudełkowy -łukowy to na dole jest blaszka(denko) do otwierania wystarczy pociagnac do siebie i zjedzie po szynie :) milego rozkladnia i pozdrawiam
Napisano
Brylu - dzięki serdecznie... magazynek bębnowy... Ale czuje, że za nim go otworze, troszkę wody w Wiśle upłynie...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie