nero1989 Napisano 14 Listopad 2003 Autor Share Napisano 14 Listopad 2003 Jest to swietna gra zwlaszcza do gry przez neta. Jest poprostu najlepsza, osobiscie gram w nia przez neta od okolo 2 miesiecy i nie mam zamiaru skonczyc bardzo wciagajaca i interesujaca gra. Caly czas trzeba sie pilnowac zeby ktos wam nie strzelil w plecy. Caly czas trzeba byc w ruchu zeby cie zaden snajper nie dupnoł.Na mapach do multiplayera jest wiele miejsc gdzie mozna sie przyczajc na wroga i zaatakowac z nienacka. Ta gra poprostu nie ma sobie rownych. Bardzo serdecznie polecam i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nero1989 Napisano 14 Listopad 2003 Autor Share Napisano 14 Listopad 2003 A i tu podaje kilka linkow ktore sie przydadza tym ktorzy lubia grac w Medala:http://www.mohaa.nero.prv.pl - to moja strona :P jeszcze nie skonczonahttp://www.mohaa.fpp.pl - fajna stronka na ktorej znajdziecie wszystkie potrzebne pliki i informacje dotyczace Medal of Honorhttp://www.fileplanet.com - to jest strona o nazwie FilePlanet na ktorej znajdziecie wszystkie pliki jakie sa potrzebne do w roznego rodzaju gry przez neta i nie tylkohttp://www.gamespy.com - jest to strona moim zdaniem najlepszego programu do wyszukiwania serverow do roznego rodzaju gier znajdziecie tu informacje dotyczace tego programu i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 To prawda. Gra jest super. Przeszedłem ją całą, łącznie z dodatkiem Spearhed. Najbardziej podobała mi się misja z lądowaniem na plaży w Normandii. PozdroMathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 przepraszam czy koledzy wiedza co trzeba zrobic w moh breaktrough gdy nasz przewodnik stara sie wytrtchem otworzyc drzwi a z dwoch stron przybiegaja przeciwnicy i ciskaja granaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szlachta Napisano 29 Listopad 2003 Share Napisano 29 Listopad 2003 Cześćjak on otwiera drzwi to trzeba go osłaniać, by go nie zabili. Jest to troche trudne gdyż z dwóch stron nadbiegają niemcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 Swietna gra, uwielbiam ją, teraz czekam na nową Medal of Honor rising sun, jak tylko u nas będzie będę musiał ją zdobyć. Mam nadzieję ze będzie jeszcze lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 Czy grasz w sieci na necie ? Ostatnio przeszedłem dodatek Spearhead", bardzo udany. Teraz biorę się za Breaktrough"PozdroMat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 Jeśli mnie pytasz to nie gram na sieci bo nie mam na to zupełnie czasu - studia, praca itp., czasem włączam tylko na 15-20 min żeby się wyżyć i odstresować:)pzdrSzefo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 ... nadbiegają Niemcy i Włosi zdaje się, a amunicji jak na lekarstwo...W starciu na dziedzińcu - z Włochami byłem bez amo. Jednak walczyłem zażarcie kolbą...Feler tej gry to znikająca broń przeciwnika, a on nie pada czasami po kilkukrotnym trafieniu. Nie mniej gra jest dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NemEiziS Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 Cze, jestem na tej stronce od niedawna i nie chce się za bardzo mieszać w waszą rozmowę. Czytnołem sobie, że czekacie na najnowszą cześć Moh RS. Od czego jest internet ( nie wiem czy macie stałe łącze ), ale wszystko można dzięki tego cuda zciągnąć. Np. ja miałem NFS'a: Underground'a 2 tygodnie przed pokazaniem się na polskim rynku. Moh gram jak tylko moge kiedy odwiedzam brata ponieważ mój komp mi na to niepozwala, gra jest rewelacją i zawsze ja męczę gdy tylko mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Witam. Co myślicie o Breaktrought? Jak wam się podobają misje? Np. w etapie od momentu dojścia do placu na którym stała haubica do uratowania kilku aliantów miałem tylko 4 sztuki amunicji do pistoletu i 2 piaty oraz 5 niemców do likwidacji ale udało się.Moim zdaniem jest,jak do tej pory, najlepszą z tej serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Styczeń 2004 Share Napisano 3 Styczeń 2004 Dodatek breaktrough jest super, szczególnie na wyższych poziomach, ja wybrałem sobie średni i miałem sporo problemów z brakiem amnicji, szczególnie kiedy w misji musiałem bronić przekaźnika radiowego strzelając do niemców z karabinku snajperskiego i mam problem ponieważ nie mam pojęcia czym rozwalić czołg który potem podjechał, bo mam tylko snajpeski karabinek. Ale może jakoś to przejdę. Przynajmniej jakaś bardzo realistyczna gierka, ale faktycznie nie wiem czemu broń znika uprzeciwnika nie powinno tak być, jak się kogoś kropnie to powinien zstawić broń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 3 Styczeń 2004 Share Napisano 3 Styczeń 2004 dex - gdybyś wiedział co jest dalej za tym etapem...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.