Gość Napisano 9 Czerwiec 2002 Napisano 9 Czerwiec 2002 Mam propozycję - czy nie można podzielić forum na podgrupy np hydepark , poszukiwania , sprawy techniczne???Ułatwiłoby to poruszanie się po forum , a np hydepark dostępnybyłby po zalogowaniu - wszelkie tematy \luźnie \"kierowaneby były tam i skończyłyby się wycieczki osobiste itd.
Bocian Napisano 9 Czerwiec 2002 Napisano 9 Czerwiec 2002 No raczej ta opcja odpada, nikt nie jest w stanie \kierować\" postami na forum, ten tu a ten tu. No chyba że ręcznie, ale wtedy pozostaje problem kryteriów i kłótni a dlaczego mój post jest tu a nie tu. No i kto to będzie robił ?. Jak kogoś poniesie adrenalina to i tak nie będzie zwracał uwagi na to gdzie pisze i co pisze. Dojdzie do \ ozmydlenia\" forum.A \Hydepark\" dostępny po zalogowaniu to już spowoduje rewolucję i wyjście ludu na ulice.Myślę że właśnie dlatego że jest tu \swoisty\" bałaganik :) przyciąga ono tak ludzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.