oskar-markiewicz Napisano 5 Maj 2007 Autor Napisano 5 Maj 2007 Witam wszystkich! Od dzis mam GTI 2500. Pierwsze wrazenie super. Ale dalej... juz zaczynaja sie komplikacje. Zapewne dlatego ze nie mam instrukcji. Czy ktos z uzytkownikow zna dobre ustawienia na militarke i skarby niemcow???(góry sowie) Narazie to wiem kilka rzeczy, menu jest proste i czytelne ale nie wiem jak dostroic cewke do gleby.(auto track uzywalem)i nic z tego. Prawie wszedzie gdzie ide to mi buczy tak jakby cos bylo. I rzeby penetrowac to trzeba trzymac srodkowy guzik na dole??? Prosze o pomoc!!! Bo te GTI o drzewo rozwale! :( PozdrawiamOskar
oskar-markiewicz Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 PROSCAN jużmi pomógł! Bo na was jak bym miał czekać to by mnie śmierć zastała...
sloneczny Napisano 12 Maj 2007 Napisano 12 Maj 2007 Czy juz wszystko w pozadku?? Jak wrazenia, czy juz bys nie zamienil na zaden inny??
oskar-markiewicz Napisano 13 Maj 2007 Autor Napisano 13 Maj 2007 Już nie mam problemów ale dzięki za troske ;) Narazie ciężko mi z nim... Wykopuje same śmieci! Narazie ucze się co i jak. Może za kilka miesięcy dobrze go poznam i będe wykopywał same złote monetki:) Pozdrawiam
fido Napisano 22 Maj 2007 Napisano 22 Maj 2007 Też mam.Czasami oszukuje iron z kolorkiem,stare znależska podjeżdżają pod iron ale to wszystko przewodność.
oskar-markiewicz Napisano 23 Maj 2007 Autor Napisano 23 Maj 2007 Raz mi się zdarzyło że pod ziemią była żeliwna blacha a na pinpoincie wskazywało na kolorek.Pozdro
oskar-markiewicz Napisano 23 Maj 2007 Autor Napisano 23 Maj 2007 I pokazywało że było na głębokości 12 a było gdzieś na 8"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.