Vis 35 Napisano 5 Maj 2007 Autor Share Napisano 5 Maj 2007 WitamJesienią ubiegłego roku wykopałem polski hełmik a obok szkielet siodła ułańskiego. Zastanawiam się czy szkielet jest coś warty ewentualnie ile ? po prostu nie wiem jaką wartość ma wykopany przedmiot. Chciałbym poznać wasze opinie na temat mojego fantu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis 35 Napisano 5 Maj 2007 Autor Share Napisano 5 Maj 2007 po wykopaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis 35 Napisano 5 Maj 2007 Autor Share Napisano 5 Maj 2007 po wysuszeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis 35 Napisano 5 Maj 2007 Autor Share Napisano 5 Maj 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis 35 Napisano 5 Maj 2007 Autor Share Napisano 5 Maj 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis 35 Napisano 5 Maj 2007 Autor Share Napisano 5 Maj 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Według mnie taka terlica dużo warta nie jest.. Nie ma większości okuć.. Ja bym ją sobie zostawił i zakonserwował, wartość historyczną ma sporą.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis 35 Napisano 6 Maj 2007 Autor Share Napisano 6 Maj 2007 Jak wam się podoba mój hełmik jak widać na fotce ma oryginalną farbę zachował się też pasek pod brodę reszta niestety nie a szkoda :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ados2 Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 gratuluje hełmik super też bym chciał taki mieć :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.