Skocz do zawartości

Master III,Prospector,Ace 250-który wybrać??

gilgamesz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Proszę o pomoc.Który z wyżej wymienionych wykrywaczy będzie dobry na monety i przedmioty metalowe o wymiarach ok.30x40cm,znajdujące się na głębokości ok.80cm.Przez ostatni rok zbierałem informacje o miejsach,w których zostały ukryte kosztowności,analizowałem prawdopodobieństwo ich ukrycia,a teraz czas na zakup wykrywacza do 1000zł.A może kupić jakąś używkę??Z góry serdecznie dziękuje za informację.
Napisano
Nie da się pogodzić monet i skrytek jednym wykrywaczem za 1000zł.Uniwersalny sprzet do tego zaczyna się od 2000zł w góre.
Do monet w tej cenie Garett ACE 250- Ultra II,-
Do głebokiego kopania HS-3,-Whites 3900 z duża cewką BM 950
Zresztą żeby kopać skrytki trzeba troche doświadczenia ,ze dwa lata biegania z wykrywką.
Napisano
Miałem Dukata od tego producenta.Master jest bardziej rozwinietą konstrukcją.To dobry sprzet na początek,można na nim nauczyć się pracy na dynamice oraz statyce.Zobaczyć o co w tym wszystkim biega.Niestety jest płytki, o skrytkach musisz zapomnieć.Monety pokopiesz nim.
Napisano
Ja osobiście miałem Mastera II , który niekiedy naprawdę zaskakiwał - sporo nim znalazłem . Ale po pewnym czasie przestała działać dobrze dyskryminacja . Zmieniłem na Tesoro Cibolę , ale moi dwaj koledzy kupili Ace 250 i mówię wam rewelka za te pieniądze ( głównie chodzi o kolor , monety ) , jeżeli chodzi o militarkę i inne to Hs3 Smętek , którego ma inny znajomy .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie