Skocz do zawartości

Garrett ACE250 czy może Bartek ??

gudek82

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
przyszedł czas na zmiane piszczałki.
Głownie nastawiony jestem na militarkę, choć czasami wybrałbym się monetki. Co mi proponujecie, mam zamiar przeznaczyć od 1000 do 1200 zł. Myślałem o Bartku lub o Garrett ace 250, a może midas, troche ich dyskryminacja mnie przeraża. A może coś innego ??
Pozdrawiam gudek82
Napisano
Bierz ace sprzęt na kolor,ale militarke też wyciągnie.
A właściwie co to jest militarka szrot bagnetowy,strzepy magazynków i inne części rozlatujące się w dłoniach.pozdro.
Napisano
Witam!
Jestem uzytkownikiem BartkaIV.Sprzet posiada prawdziwy tryb statyczny o duzym zasiegu, a wiec na militarke jak najbradziej.W trybie dynamicznym pracuje jako All 1, poczytaj inne fora o Allu to zobaczysz jak ładnie bierze kolorek.Jedynym minusem bedzie fakt, iz sprzet nie jest juz produkowany i trzeba poszukac używanego.
Napisano
Zalezy co rozumiec przez slowo militarka"- albo kolorowa drobnica, odznaczenia, luski itd, albo zelazo tj. garnki, bagnety itd. Aczkolwiek mysle, ze wyzej polecony Smetek niebylby to odpowiedni wykrywacz, jesli szukasz i monetek i militatrki. Nie wazne jaki wykrywacz, jesli metal bedzie pod sonda, da sygnal- tu chodzi tylko o glebokosc zalegania przedmiotu. HS3 znajdziesz militarke, monety takze- ale nie bedziesz zadowolony. W przypadku Garretta ACE 250 bedziesz ciagnal monety, ale z militarka tez sobie poradzisz nie zle- roznica polega tylko na tym, ze nie bedziesz musial kopac metrowych dziur :) Gwarantuje ci, ze zadna to radocha... no chyba, ze ktos lubi :) Ja wole fanty lezace plycej- glebiej, nie znaczy lepiej. Ale powiadasz kolego, ze raczej szukasz militarki, a na monetki to wypad od swieta. Wiec moze poluj na uzywanego Rutus Ultra II? Na alledrogo.pl pojawiaja sie stosunkowo czesto, i w calkiem fajnym stanie. Jest to wykrywacz uniwersalny, wiec nie powinno byc problemow ani z drobnica, ani z militarka. Pamietaj, nie kupuj niczego pochopnie, potem mozesz zalowac...

Pozdrawiam
Igomas
Napisano
Witam.
Fakt,bartka4 już nie kupisz .Pan ALL już nie robi tych wykrywaczy i chyba rzadnych już nie robi.Z tego co czytałem ALL ma problemuy ze zdrowiem.Ktoś robi jednak bartka 4 ,tylko cena około 1,4 tyś przeraża choć wykrywacz jwest wart tej ceny.Poszukaj na forach.
Zdrowka życzę
Sinbad.
Napisano
Witam!
Z informacji jakie posiadam , to chyba chodzi raczej o kontynuacje produkcji All 1.Z tego co mi wiadomo, to ówczesny producent nie poradził sobie ze składaniem bartków IV.Chyba, ze jeszcze ktoś inny podjał się produkcji BratkaIV?, pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie