Skocz do zawartości

Bunkry kolejowe Konewka, Jeleń, Strzyżów

alajerzy77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Klucha72, Fajne fotki z Konewki i faktycznie są w miarę aktualne.

Pod poniższym linkiem jest wiele zdjęć z Konewki, Jelenia, Stępiny i Strzyżowa.

Zapraszam do oglądania

Pozdro
Napisano
http://www.brendi.yoyo.pl/galerie.html

To link o którym napisałem a zapomniałem wkleić :)

Pozdrowionka od sklerotyka :) wiek robi swoje
Napisano
Ekipa jest superowa :) nic nie stoi na przeszkodzie żebyś do nas dołączył, nie zamykamy przed nikim drzwi. Jest w galerii sporo foteksów z naszych imprezek, mozna poczuć klimat ale to i tak tylko zdjęcia, nie ma śpiewów i dyskusji w temacie :)

Pozdro
Napisano
Dzieki za zaproszenie Brando.
Studiuje Historie wojskowsci w Piotrkowie, może bym był dla was w jakiś sposób przydatny.
Niestety wkrótce wyjeżdząm do angli na zarobek, ale zaraz po powrocie sie z toba skontaktuje.

pozdro klucha 72
  • 2 months later...
Napisano
Trzecie zdjęcie nie pochodzi z Konewki, długo usiłowaliśmy dopasować zdjęcie do hydroforni, która jest podobna, jednak na zdjęciu nie ma nim krat wentylacyjnych, z boku jest rura po której nie ma śladów w Konewce, inne i wyżej umieszczone jest też wejście. Podpis na negatywie mówi, że to Konewka, więc chyba ukradli ten bunkier.
Słyszałem, że ktoś wydzierżawił schrony w Stępine, może wiecie coś bliższego na ten temat? Chętnie nawiąże kontakt.
Napisano
Mają jakąś stronę? Szukałem ale nie trafiłem. Jestem ciekaw ich planów. Chętnie nawiąże jakis kontakt.Może ktoś podeśle namiar. Do mnie imax@o2.pl
Pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie