szaher Napisano 30 Kwiecień 2007 Autor Napisano 30 Kwiecień 2007 Witam jestem świeży w tym temacie potrzebuje pomocy nie wiem co to jest czy to bagnet jezeli tak to jaki z jakiego okresu Pomóżcie Proszę
zukuri Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 Ciężka sprawa, bo i bagnet Twój mało z oryginalnego kształtu zachował i model na naszych terenach pospolity nie jest.Sądzę, że masz resztki z kanadyjskiego bagnetu do karabinu Ross:http://arms2armor.com/Bayonets/ross1910.htmPozdrawiam, Piotr.
don66 Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 Zerknij na zdjęcie. Twój bagnet to obrzynek (przerobiony na nóż) Canadian Model 1905/1910 Mark II" Ross Rifle. Kopijnik2 zadał sobie trud i pokazał Ci to na zdjęciu.
szaher Napisano 30 Kwiecień 2007 Autor Napisano 30 Kwiecień 2007 Witam jestem świeży w tym temacie potrzebuje pomocy nie wiem co to jest czy to bagnet jezeli tak to jaki z jakiego okresu Pomóżcie Proszę
szaher Napisano 2 Maj 2007 Autor Napisano 2 Maj 2007 Mam pewne niejasności związane z tym bagnetem jezeli jest to bagnet od pistoletu kanadyjskiego powinien miec oczko do nakładania na broń .Prosze jeszcze raz o id.
Pytanie
szaher
Witam jestem świeży w tym temacie potrzebuje pomocy nie wiem co to jest czy to bagnet jezeli tak to jaki z jakiego okresu Pomóżcie Proszę
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.