rudolf Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Napisano 29 Kwiecień 2007 Witam.prosze o identyfikacje bagnetu.jakiej jest produkcji,z jakiego okresu.czy to jakas kopia? nie posiada zadnych bic ale ma oznaki starosci.z gory dzieki.pozdrawiam.
zukuri Napisano 29 Kwiecień 2007 Napisano 29 Kwiecień 2007 Masz oryginał- nie słyszałem, by robili kopie tych bagnetów.To niemiecki bagnet w typie KS-98.To bagnet prywatny, którego żołnierz kupował za własne pieniądze i nosił go poza służbą.Tu masz pełną ich galę:http://www.sigges-bajonette.de/Deutschland/private/privat_ks98_3reich/privat_ks98_3reich.htmlPozdrawiam, Piotr.
rudolf Napisano 30 Kwiecień 2007 Autor Napisano 30 Kwiecień 2007 Wielkie dzieki Piotr. no teraz to sie ciesze z mojego nabytku. Pozdrawiam.
tomekk Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 Witam!Jestem w posiadaniu takiego bagnetu ma sygnatury RICH.ABR.HERDER SOLINGENCzy to też bagnet III Reich???Bo ze zdjęcia wygląda bardzo podobnie do poprzedniegopozdr tomekk
okejos Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 to samo bagnet wyjsciowy.. odmian tych bagnetów myło b. duzo
Pytanie
rudolf
Witam.prosze o identyfikacje bagnetu.jakiej jest produkcji,z jakiego okresu.czy to jakas kopia? nie posiada zadnych bic ale ma oznaki starosci.z gory dzieki.pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.