gudek82 Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Napisano 29 Kwiecień 2007 Witam Byłem dziś w Ryczywole na inscenizacji,na której Hubal z odziałem stoczył potyczkę w Woli Chodkowskiej.Imprezka była pierwszy raz, nie ma co porównywać do Brochowa nad Bzurą, ale zostało zapowiedziane że za rok znów się spotkamy, i miejmy nadzieję, że z roku na rok będzie lepiej.Od siebie chciałem podziękować organizatorom oraz grupom rekonstrukcyjnym. Nareszcie coś się dzieje w powiecie kozienieckim.Wrzucę kilka fotekPozdrawiam gudek82
KZ Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 Tutaj więcej informacji i komentarzy o inscenizacji.http://kozienice.dt.pl/news.php?id=2543No to mamy podwójne obchody rocznicy smierci Hubala.Anielin i Chodków...
bestler Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 No tak- a jutro 3 Maja każde miasto i wieś będzie obchodzić Nasze Narodowe Święto 3 Maja nie tylko Warszawa gdzie ją uchwalono. Dobrze że na kazdym kroku można ludziom dawać porcję patriotyzmu. Organizatorzy w Ryczywole ładnie to zrobili z przyjemnościa sie to oglądało.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.