bodep Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Napisano 29 Kwiecień 2007 Znalazłem resztke pocisku moździerzowego o oznaczeniach jak na zdjęciu - mam pytanie od jakiego to moździerza , czyjej produkcji itp? Bo jakoś nic nie mogę na ten temat znaleść w internecie.
bodep Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Napisano 29 Kwiecień 2007 Znalazłem resztke pocisku moździerzowego o oznaczeniach jak na zdjęciu - mam pytanie od jakiego to moździerza , czyjej produkcji itp? Bo jakoś nic nie mogę na ten temat znaleść w internecie.
abiszaj Napisano 29 Kwiecień 2007 Napisano 29 Kwiecień 2007 chyba slabo szukasz - niemiecki 8cm(jak wskazuja same bicia)
bodep Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Napisano 29 Kwiecień 2007 To daj jakies namiary , bo to że niemiecki 8 cm to mi nic nie mówi.
Pytanie
bodep
Znalazłem resztke pocisku moździerzowego o oznaczeniach jak na zdjęciu - mam pytanie od jakiego to moździerza , czyjej produkcji itp? Bo jakoś nic nie mogę na ten temat znaleść w internecie.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.