Skocz do zawartości

Proszę o poradę w wyborze piszczałki.

L.M.B

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Mam zgryz w wyborze wykrywacza i chiałbym koleżenstwo prosić o poradę. Do tej pory korzystałem z wojskowego wykrywacza metali,jednak chiałbym kupić coś innego.
Na samym wstępie zaznaczam że interesuje mnie militarka.
Chiałbym wydać na wykrywacz max 400 złotych. Wiem że to niezadużo ale niechiałbym wydać więcej. Wiadomo że nie kupie za to niewaidomo czego, ale czy moglibyście mi coś polecić do 400 złotych.
Dziękuje i pozdrawiam L.M.B
Napisano
Toro : nie umieszczamy w tym dziale linków do trwających aukcji ze sprzętem poszukiwawczym . :) Pamiętaj , że jakakolwiek recydywa :) i odstępstwo od tej zasady najpierw wywołuje na mojej twarzy szeroki uśmiech a potem trochę ubarwiam Forum , to na żółto , to na czerwono ;)...

Pozdrawiam
Martin

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 19:44 29-04-2007
Napisano
No to nieco za dużo, choć wiem że HS3 to bardzo dobry wykrywacz , ale nie na mój budżet

a coś takiego jak BOUNTY HUNTER Pioneer VLF ??:) Czy ktoś posiada i ewentualnie mógłby cuś więcej powiedzieć. Dziękuje i pozdrawiam!
Napisano
wydaje mi się że lepiej chyba dozbierać i kupić hs3 który jest produkowany w Wawie i można dokupić cewkę czy dać do naprawy niż kupować coś co jak się zepsuje to albo samemu reperować albo wywalić.osobiście mam hs3 i jestem zadowolony.
Napisano
Nie jest tak żle,za 400 pln kupisz na Allegro używanego Rutus First lub Dukata z Penelektronika.Obydwa nadają się na militaria,mają dyskryminacje i po WP3 to już jest coś.
Napisano
Za 400 zł możesz kupić na przykład:
*Rutusa Firsta (dołóż 100 zł i będziesz miał używanieg Rutusa Firsta Plus z wyświetlaczem).
*PenElektronik Pionier (kolega mówił, że łuseczki wychodzą z 60 cm, ale nie wiem czy to prawda bo nigdy go nie miałeś w łapkach).
Napisano
Witam ja używam sx-3300 profi i jestem zadowolony choć wielu się podśmiewa że to chińszczyzna, moim zdaniem jak na początek jest ok i cena 390 z wysyłką(jak się potargować z gościem)Fakt że wyświetlacz pokazujący co zostało znalezione nie zawsze się nie może zdecydować co jest w ziemi i na jakiej głębokości (całkiem niezle rozpoznaje śmieci :gwozdzie ,kapsle)to jest całkiem pomocny. Łuskę od hałbicy 105 wykrył z 60 cm głębokości(była w ziemi prawie pionowo)a wyświetlacz pokazywał połowę zasięgu tak więć miał jeszcze spory zapas.Drobnicę łapie oczywiście płyciej nppocisk" jest na forum identyfikacji wykopałem z ok 25 cm (ma wielkość dolarówki).
Moim zdaniem jest całkiem sprawną pikawką za niewielkie pieniądze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie