Widd Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Napisano 29 Kwiecień 2007 Jak to jest z tą firmą? Mam tłok do strzykawki przedwojennej, na którym jest Original Record. Made in Poland". Mam też strzykawkę w fabrycznym stanie, w opakowaniu metalowym z 3 igłami także wszystki Oryginal Record, ale pudełko kartonowe w którym się to znajduje ma już napisy po niemiecku. Podobnie z drugą strzykawką tej firmy którą posiadam, która na kartoniku ma także napisy niemieckie, a podobno to polska firma. Poza tym, czy spotkaliście się kiedyś aby oznaczenie W.P.SAN. nie znajdowało się w okrągłej pieczątce z orłem? Jak bito sprzęt na powierzchniach zaokrąglonych???
Berlin Napisano 29 Kwiecień 2007 Napisano 29 Kwiecień 2007 Record to nie firma tylko typ 'strzykawki' dostosowany do igły- mocowanie igła + strzykawka. Jet to do dzisiaj z tego co się orientuje to są dwa różne typy - spytaj w aptece :)
Widd Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Napisano 29 Kwiecień 2007 To ciekawe. Jak więc rozpoznawać polskie produkty?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.