Merdoc Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Napisano 28 Kwiecień 2007 witam koleków podczas dzisiajszego spacerku blisko morza wykopałem oto takie maleństwo było na około 1,5 m głebokosci i jest holernie ciezkie prawie 10 kilo czy jest to kula armatnia jesli tak to macie jakies inf. na takie znaleziska
kopijnik2 Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 http://odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=446849#446849na przykład...
grove3 Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Uwaga na sposób pytania. Podaj dokładną wagę do 0,5 kg i średnicę .Wtedy ktoś ci na 100 odpowie . Jak dla mnie to granat ok 24 funt artyleryjski musisz poszukać otworu . Najszybciej młotkiem delikatnie i uważaj na zgrubienia bo może mieć uszka blokady zapalnika i szkoda zepsuć .
Merdoc Napisano 5 Maj 2007 Autor Napisano 5 Maj 2007 A CZY JEST TA KULECZKA BEZPIECZNA I CZY MOZNA PRZYKŁĄDOWO JĄ POŁORZYC NA PÓŁCE
Merdoc Napisano 4 Maj 2007 Autor Napisano 4 Maj 2007 witam wybaczcie za takie nie jasne pytanie waga 8-9 kilo mam rozklekotaną wage troche srednica 12,5 cm i czy odrazu mógbym otrzymac jakis login na strone zeby sobie poczyc o nim i czy jest bezpieczny aha jest jakies wgłebienie ale zawalone syfem
Pytanie
Merdoc
witam koleków podczas dzisiajszego spacerku blisko morza wykopałem oto takie maleństwo było na około 1,5 m głebokosci i jest holernie ciezkie prawie 10 kilo czy jest to kula armatnia jesli tak to macie jakies inf. na takie znaleziska
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.