Skocz do zawartości
  • 0

ciągnik altyleryjski

Marek J-23

Pytanie

Napisano

Witam
Miałbym prośbe,kupiłem 3 dni temu ciągnik altyleryjski niemiecki m-ki HANOMAG SS20 ,niestety jest bardzo mało informacji na temat tego pojazdu,i prawdopodobnie jestem jedynym posiadaczem w Polsce,od razu zabrałem sie za jego remont i mam cichą nadzieje na debiut tego pojazdu na Bzurze w tym roku.
Jeśli ktoś posiada informacje na temat tego ciągnika a zwłaszcza frontowe fotki ,bardzo bym prosił o wrzucenie tego na forum lub mojego maila.
dodana fotka jest jedyną epokową fotką, jaką udało mi sie znaleść na gogle.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
dzięki za kolejne linki ale to są te z tych kilku co już znalazłem,wydaje mi sie że chyba nikt nie będzie miał ani fotek wojennych ani dokładnych informacji na jego temat ,więc chyba wkrótce nie zostanie mi nic innego jak faktycznie napisać do muzeum HANOMAGa, ale dzięki za te linki. Wszystko wskazuje na to że to jeden z nielicznych zachowanych pojazdów tego typu
Napisano

Witam
Miałbym prośbe,kupiłem 3 dni temu ciągnik altyleryjski niemiecki m-ki HANOMAG SS20 ,niestety jest bardzo mało informacji na temat tego pojazdu,i prawdopodobnie jestem jedynym posiadaczem w Polsce,od razu zabrałem sie za jego remont i mam cichą nadzieje na debiut tego pojazdu na Bzurze w tym roku.
Jeśli ktoś posiada informacje na temat tego ciągnika a zwłaszcza frontowe fotki ,bardzo bym prosił o wrzucenie tego na forum lub mojego maila.
dodana fotka jest jedyną epokową fotką, jaką udało mi sie znaleść na gogle.

Napisano
dzięki za linki,ale to już mam ,najbardziej potrzebował bym kilka fotek z frontu,bo chciałbym właśnie zrobić go po frontowemu,wiec szukam informacji gdzie i co było dodatkowo montowane i co ewentualnie za sobą ciągnoł

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie