Witam Miałbym prośbe,kupiłem 3 dni temu ciągnik altyleryjski niemiecki m-ki HANOMAG SS20 ,niestety jest bardzo mało informacji na temat tego pojazdu,i prawdopodobnie jestem jedynym posiadaczem w Polsce,od razu zabrałem sie za jego remont i mam cichą nadzieje na debiut tego pojazdu na Bzurze w tym roku. Jeśli ktoś posiada informacje na temat tego ciągnika a zwłaszcza frontowe fotki ,bardzo bym prosił o wrzucenie tego na forum lub mojego maila. dodana fotka jest jedyną epokową fotką, jaką udało mi sie znaleść na gogle.
Pytanie
Marek J-23
Witam
Miałbym prośbe,kupiłem 3 dni temu ciągnik altyleryjski niemiecki m-ki HANOMAG SS20 ,niestety jest bardzo mało informacji na temat tego pojazdu,i prawdopodobnie jestem jedynym posiadaczem w Polsce,od razu zabrałem sie za jego remont i mam cichą nadzieje na debiut tego pojazdu na Bzurze w tym roku.
Jeśli ktoś posiada informacje na temat tego ciągnika a zwłaszcza frontowe fotki ,bardzo bym prosił o wrzucenie tego na forum lub mojego maila.
dodana fotka jest jedyną epokową fotką, jaką udało mi sie znaleść na gogle.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.