maczupiczuu Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Napisano 26 Kwiecień 2007 Pare dni temu kupilem GTI 2500 i mam pytanie czy ktosc moze z woj opolskiego posiada taki sam wykrywacz ktorego uzywa od dluzszego czasu przydaloby mi sie kilka rad wskazowek czekam na jakiekolwiek wiadomosc na temat tej wykywki tel 602441847 oddzwonie jesli ktos bedzie mial jakies konkretne info !!!pozdro...seba
mieszko_1 Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 dowiedz się gdzie wychodzą kule w Nysie to przyjadę i Ci wszystko wytłumaczę i pokarzę jak szukać
krasnal Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Mieszko mam pytanko jak sie spisuje ten garrettcik oplaca sie go kupic??
mieszko_1 Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Chciałem sobie takowego kupić i pojechałem do Wrocławia-wziołem pana ze sklepu + gt2500 + mój sovereign i pojechaliśmy na testWYNIK-garrett bierze srebrną krzyżówkę o 1 cm głębiej od mojego-minelab 5 marek z hindenburgiem o 10 cm głębiej od GarettaTest był na zakopanych monetach i staraliśmy się ustawić sprzęt jak najczujej-ale żeby był wyraźny sygnałCena powala i daje tylko dodatkowe funkcje-raczej mało przydatne.mój kolega ma teraz 2500ale bardziej chwali sobie jakiś niższy modelFajny sprzęt na stany bo tam nie ma za dużo militarki więc można się wyświetlaczem pobawić
krasnal Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 Widze wkoncu jakis normalny uzytkownik forum:) dzieki Ci bardzo, trzeba cos wybrac;) pozdrawiam
Tomasz# Napisano 29 Kwiecień 2007 Napisano 29 Kwiecień 2007 witam przyjdz na zlot 6 czerwca to dowiesz sie dużo o tym wykrywaczu będzie kilka osób z gti
banderas Napisano 29 Kwiecień 2007 Napisano 29 Kwiecień 2007 witam. http://www.zlot.poszukiwania.pl/ pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.