MTC Napisano 11 Listopad 2003 Autor Napisano 11 Listopad 2003 Być może jest to przyżąd do wyciągania łusek , bo brak w czółku otworu na iglicę , może ktos jest w stanie wyjaśnić co to jest i do jekiej giwery.
Gość Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 Uznaje racje kolegow - pomylilem sie. Ciekawy jestem od czego to jednak moze byc...???jankos
piterb1 Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 konstrukcyjnie przypomina mg 81 - taki sam zaczep , wyglada jakby brakowalo mu czółka z rolkami. wk zadym razie wyglada mi na polowke zamka od jakiejs konstrukcji zblizonej do mg81
MTC Napisano 11 Listopad 2003 Autor Napisano 11 Listopad 2003 Być może jest to przyżąd do wyciągania łusek , bo brak w czółku otworu na iglicę , może ktos jest w stanie wyjaśnić co to jest i do jekiej giwery.
MTC Napisano 11 Listopad 2003 Autor Napisano 11 Listopad 2003 Chyba nie trafiłeś, zamek do MG42 ma serce z rolkami , tutaj brak rolek i możliwości zaryglowania.
MTC Napisano 12 Listopad 2003 Autor Napisano 12 Listopad 2003 Do Mg 15 to nie jest. Mam części do zamka do MG15 ,poza tym można zobaczyć w książkach.Najbardziej pasowało by , że jest to przyżąd do wyciagfania łusek z MG42 , ala diabli wiedzą czy tak jest.
Pytanie
MTC
Być może jest to przyżąd do wyciągania łusek , bo brak w czółku otworu na iglicę , może ktos jest w stanie wyjaśnić co to jest i do jekiej giwery.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.