pik78 Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2009 niby skąd mieli puścić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Z miejsca odosobnienia od neta ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2009 A po co ten usmieszek ,zabawne to jest wg ciebie ? W 2007 wyszedlem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Nie zadawaj mi takich pytań co jest dla mnie zabawne a co nie - obiektywnie to zabawny byłeś sam urządzając siebie tak jak urządziłeś. Wychodzi mieć nadzieję teraz że oleum w głowie górę wzięło.Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2009 nie skomentuje twych mądrosci ,zakladaj na lesne patrole mrozna porą czapke na łysą głow...bez odbioru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Nie jestem łysy, nie mniej widzę absolutnie zero jakiejkolwiek poprawy. Innymi słowy na długo to ci ta amnestia" chyba nie wystarczy. Też bez odbioru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.