robzet Napisano 22 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2007 Czy byłby ktoś z Gostynia lub okolic zainteresowany założeniem grupy rekonstrukcyjnej Wojsko Polskie 1939 ???( mamy takie wspaniale tradycje- 55 pułk piechoty, Obrona Narodowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 22 Kwiecień 2007 Share Napisano 22 Kwiecień 2007 Już montujemy w Lesznie :-) Proszę o kontakt na smartzel@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 22 Kwiecień 2007 Share Napisano 22 Kwiecień 2007 Przecie w tych okolicach istnieje GRH GO Śląsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 22 Kwiecień 2007 Share Napisano 22 Kwiecień 2007 Gostyń z Wielkopolski... kilkanaście km od Leszna...55pp to nasz rejon. Wielkopolska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 Leszno ? ON Poznan 2 tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robzet Napisano 23 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2007 Serdeczne dzięki, bo pojawił się jakiś odzew na moje wołanie. Czuję ,że z tej mąki będzie chleb.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanitater Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Klaus BOLS: Gostyń na Śląsku to a Gostyń" (stąd np.: w Gostyni, nie w Gostyniu), śląska Gostyń jest rodzaju żeńskiego. ;) Wiem, bo jeden miejscowy kiedyś mnie oświecił.PozdroHainrich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachuss Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Na terenie Wielkopolski działa grupa rekonstrukcyjna Wojska Polskiego z września 1939 roku. Nie lepiej dołączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schrek2 Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Jako SRH Odwach" skupiamy ludzi z całej Wielkopolski i nie tylko. Z WP okresu 1939 roku odtwarzamy zwiadowców plutonu kolarzy wchodzących w skład pułku piechoty.pozdrawiamMikołaj Schrek"-Klorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robzet Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 Nawiązałem już kontakt z GRH Salamandra. Serdeczne dzięki za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.