Skocz do zawartości
  • 0

miniaturka kordzika

lysy452

Pytanie

Napisano

witam mam problem poniewaz nigdy sie z podobna miniatura nie spotkalem a powiedzmy ze moge to kupic za 300zl ale nie wiem czy to jest tyle warte i do czego konkretnie zsluzyl ten kordzik,jego wymiary to 21 cm bez pinu i z pinem okolo 22cm.pozdrawiam lysy

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
to jest miniatura 1 pierwszego modelu kordzika LW sygnatura wytwórcy Horster rączka jest dorabiana.Uważaj bo jest masa podróbek ,miałem taki kiedyś i wydawało mi sie że oryginał a mądrzejsi powiedzieli że kopia.Ten twój wygląda na oryginał.Czy głowiczka jest odkręcana?I czy ostrze jest z jednego kawałka ?Moim zdaniem 300 PLN to trochę duzo jak za taki stan ale co kto lubi.Jesli jesteś bardzo zainteresowany napisz na maila to wyslę zdjęcia mojego.Pzdr
Napisano

witam mam problem poniewaz nigdy sie z podobna miniatura nie spotkalem a powiedzmy ze moge to kupic za 300zl ale nie wiem czy to jest tyle warte i do czego konkretnie zsluzyl ten kordzik,jego wymiary to 21 cm bez pinu i z pinem okolo 22cm.pozdrawiam lysy

Napisano
Miniatura reklamowa producenta jako nożyk do list itp..Prezent rozdawany przy prezentacji kordzików , forma marketingu.Pzdr t13
Napisano
zapomnialem dodac ze jest to na 100% orginal,wytwornia firmy solingen ,ale nie mam pewnosci czy ten mieczyk luftwafe ma orglialna rekojesc.chyba jest tu jakis fachowiec ktory mi pomoze??????????
Napisano
t13 wszystko jest jak najbardziej orginalem,poniewaz sprzedaje go tzw starszy slazak z moich okolic.gora jest rozkrecana,i ostrze w jednym kawalku jak w ksiazce pisze.interesuje mnie jeszcze jego przeznaczenie do czego ta miniaturka byla uzywana i kto ja dostawal i za co.pozdrawiam lysy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie