pan_motocyklik Napisano 20 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Witam wszystkich kopaczy i nie tylko z Białegostoku i okolic. Proponuję spotkanie integracyjne w Białymstoku. Mam nadzieję, że inicjatywa cyklicznych spotkań znajdzie wielu zwolenników i pozwoli na wymianę doświadczeń i kontaktów. Aby temat się nie rozmył proponuję konkretny termin: 23,04,2007 - poniedziałek godz. 19,00 Kino Polana przy ul. Legionowej 10. Krótkie wyjaśnienie dlaczego poniedziałek - bo soboty i niedziele większość z nas ma zaplanowane - rodzina, wykopki, działka itp. Zapewne nie wszystkim ten termin będzie odpowiadał, ale jak są chęci to i odrobina czasu się znajdzie. Tak więc wpisujcie swoje zgłoszenia i do zobaczenia. pozdrawiam: pan_motocyklik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzio Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 WitamDziś kolejne spotkanie o godz. 19,00 Kino Polana przy ul. Legionowej 10. Zapraszamy kolegów i koleżanki po fachu".Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciey Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Zima zbliża się nieuchronnie więc może jakieś spotkanie podsumowujące sezon. Z mojej strony tylko luźna propozycja bo świeżak jeszcze jestem. Z kolegą zaczeliśmy wykopki w tym roku, narazie bez oszałamiających trafień. Może ktoś z bardziej doświadczonych kolegów, tudzież koleżanek, podejmie jakąś wiążącą decyzję. Pozdrawiam cały kopiący Białystok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasioo Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Dopóki nie ma śniegu to sezon na kopanie trwa w najlepsze.Będzie takie spotkanie w pierwszy poniedziałek listopada, białostoccy poszukiwacze meldować się w komplecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozik-m72 Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 WitamCzy w Waszym szanownym gronie jest moze ktos kto ma xlt?Szukam kogos w celu wymiany doswiadczen i chetnie do wyjscia w teren.Jestem z Białego.Pozdrawiam kozik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viking191 Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 witam organizujecie jeszcze te spotkania w Białym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasioo Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 spotkania w każdy pierwszy poniedziałek miesiąca, godzina 19, pub Warka przy ulicy Sienkiewicza, narożny stolik, najbliższe spotkanie 5 stycznia wypada, zapraszamy bo mało nowych twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.