Skocz do zawartości

poprostu maniak

Kaligari

Rekomendowane odpowiedzi

wiem wiem
co niektorzy z was powiedza ze to niema nic wspolnego z tym forum,ale no wlasnie,wydaje mi sie ze wielu z nas jest milosnikami broni.
W Polsce takie rzeczy chyba nigdy niebeda mozliwe,bo patrzac na klotnie z forum to mozna sobie wyobrazic co by sie stalo gdyby co niektorzy spotkali sie na ulicy z takimi cackami.
Strzelba zawodowa i operator tez:)))) tez.http://www.youtube.com/watch?v=B6bKbqSdNEc

Co ty pier***isz ,,w Polsce takie rzeczy chyba nigdy niebeda mozliwe,bo patrzac na klotnie z forum to mozna sobie wyobrazic co by sie stalo gdyby co niektorzy spotkali sie na ulicy z takimi cackami.,,
To chyba w USA i tam sie właśnie ktoś spotkał dziś z trochę inną bronią i pare osób strąciło życie. Ludzie w Polsce tez mają broń materiały wybuchowe i jakoś nic takiego się nie dziej. (na taką skale i tak często w tak bezsensownych sytuacjach

Przypomniała mi się scena z filmu a garść dolarów" kiedy popisy dawali Clint Eastwood i Lee Van Cleef - trafianie bez celowania w kapelusze, trafianie w kapleusz w powietrzu, odstrzeliwanie jabłek bez celowania z jabłonki.....

Gładkolufowe - nieee

W tym środowisku to prędzej PPsz wz. 1941, MP-40, StG -44, MG-42... :))))

Póki co to wszystko jest.....w drewnie i plastiku :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie