mt Napisano 9 Listopad 2003 Autor Napisano 9 Listopad 2003 To post z przymrużeniem oka. Na fotce jest moja 5-letnia siostrzenica. Zabrałem ją na fort i strzeliłem parę zdjęć. Nagrodą było umieszczenie fotki w gazecie. No i udało się! Może kiedyś łyknie bakcyla bunkrowca ..... Jak wam się podoba komentarz nr 5: panterka zamiast misia?Darz dół
gas Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 Fajne, fajne, panterka jest gites! Trzeba wychowywać młode wilki" poszukiwań.
dago Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 Nareszcie coś pogodnego na tym forum :-). Pozdrawiam.
Grzebiuszka Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 A co ,to i ja się pochwalę. Pierwsze słowa mojego narybku ,to BBUM, BRUM",czyli pewnie nasladował odgłos jakiegoś 7 TP,lub innego TKS-a,lub poprostu chcial powiedzieć MRU ,ale mu się głoski pomieszały :D :D :D. Pierwszy raz na Mru był jak miał 2 lata ,w takim nosidle na plecach.Potem zaliczył OWŚ,Włodarza i inne kompleksy w Sowich, na wykopkach znalazł w jednym miejscu 4 podkowy ;) no a łuski od mauserka to już jego specjalność.Na zdjęciu jak miał 4 lata w swoim pierwszym moro".I ciągle mu nie przechodzi ,a wręcz przeciwnie.
Grzebiuszka Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 to jeszcze jedno ,współczesne z MRU.Grzebiuszka
Gość Napisano 11 Listopad 2003 Napisano 11 Listopad 2003 Czy ktoś z was wie co to za pistolet Mauser -6,35
Grzebiuszka Napisano 11 Listopad 2003 Napisano 11 Listopad 2003 Podejrzewam, że narybek może jeszcze nie wiedzieć :D D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.