Orkann_PL Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Napisano 15 Kwiecień 2007 znalazlem takie drobizgi i zastanawia mnie tylko czym jest to cos z sercem,jakby broszka albo cos
jasradocha7 Napisano 16 Kwiecień 2007 Napisano 16 Kwiecień 2007 No stary gratulacje.Fajne te guziczki,takich nie mam jeszcze,hmm,hmm,chrrap,chrr.A może?Tylko nie mów,że wiedziałeś jaka będzie reakcja cha,cha,cha.Ale powaga,super znajdki jak dla mnie i gratulacje szczere.Już niedługo ruszymy razem w knieje.Pozdrawiam,Darz Dół
Orkann_PL Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Napisano 15 Kwiecień 2007 znalazlem takie drobizgi i zastanawia mnie tylko czym jest to cos z sercem,jakby broszka albo cos
Orkann_PL Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Napisano 15 Kwiecień 2007 czyja to bo znalazlem w okopie ktory uzywany byl przez polakoew rosjan i niemcow,a takiej samej nigdzie nie widzialem i mam watpliwosci co do kraju pochodzenia...za pomoc z gory dziekuje
Orkann_PL Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Napisano 15 Kwiecień 2007 na lopatce jest niwyraznie napisane 34
Orkann_PL Napisano 16 Kwiecień 2007 Autor Napisano 16 Kwiecień 2007 dzieki za pomoc,bedzie ladnie wygladac w kolekcji
Pytanie
Orkann_PL
znalazlem takie drobizgi i zastanawia mnie tylko czym jest to cos z sercem,jakby broszka albo cos
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.