FALKE-63 Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Czy grał ktoś w Rajd na Berlin ,,odziały specjalne,,? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Wg mnie daruj sobie tą pozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Też tak myślę! Z tym wzywaniem artylerii na skrzyżowaniach ulic w miasteczkach, to przegięcie [cenzura]!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 20:03 15-04-2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 też sadze ze to glupia gra czolgi z karabinow mozna rozwlaic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 badziewna gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot76 Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Zagrałem pierwsze misje i odpuściłem totalne badziewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 wez se czlowieku kup za 25 zlotych platynowa edycje extra klasyki z hiden and dangerous wszystkie 2 czesci sa i dodatek :) na sieci se pograsz i w singla jest boska :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Cześć, w Hiddena w sieci jeszcze nie grałem, a spróbuję..wywala mi NIEPOPRAWNY KLUCZ CD.Wszystko byłoby jasne gdyby nie to że to LEGAL.Nie wiecie może w czym jest problem?Kod zawiera 16znaków w grupach po cztery. Jest wszystko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Miałem podobnie, ale tylko wtedy gdy z jakiegoś powodu wywaliło mnie z gry. Ponowne wejście do gry zawsze kończyło się komunikatem, że klucz jest niewłaściwy. W takiej sytuacji wyłącz komp i jeszcze raz wejdź po ponownym uruchomieniu. Samo wyjście z gry nic nie dawało bo komputer pamiętał" że jestem w niej nadal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Rajd na Berlin kupiłem dwa rok temu za 20zł. Zacząłem grac od razu sprzedałem kumplowi za 5zł.Dziwi mnie że to kupil. Totalne badziewie . Bywają takie momenty że gra staje w miejscu i nie da sie ruszyć , wrogowie widza przeż przeszkody itd. .... . Ogólnie mówiąc nie polecam i w ogóle żałuje że grałem bo to zero satysfakcji a strata kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 wejdzcie w start ,wszystkie programy,i w hid i tam w pomoc techniczna . tam trzeba znalezc se co zrobic jak wywala z gry i jest komunikat ze zly klucz ( trzeba w jakims pliku zmienic z duzych na male litery ) bedzie tam dokladnie napisane co i jak . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 Działa, już od wczoraj biję faszystów ;)DziękiDarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.