Skocz do zawartości

RAJD NA BERLIN

FALKE-63

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Też tak myślę! Z tym wzywaniem artylerii na skrzyżowaniach ulic w miasteczkach, to przegięcie [cenzura]!

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 20:03 15-04-2007
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano
Cześć, w Hiddena w sieci jeszcze nie grałem, a spróbuję..
wywala mi NIEPOPRAWNY KLUCZ CD.
Wszystko byłoby jasne gdyby nie to że to LEGAL.
Nie wiecie może w czym jest problem?
Kod zawiera 16znaków w grupach po cztery. Jest wszystko?
Napisano
Miałem podobnie, ale tylko wtedy gdy z jakiegoś powodu wywaliło mnie z gry. Ponowne wejście do gry zawsze kończyło się komunikatem, że klucz jest niewłaściwy. W takiej sytuacji wyłącz komp i jeszcze raz wejdź po ponownym uruchomieniu. Samo wyjście z gry nic nie dawało bo komputer pamiętał" że jestem w niej nadal.
Napisano
Rajd na Berlin kupiłem dwa rok temu za 20zł. Zacząłem grac od razu sprzedałem kumplowi za 5zł.
Dziwi mnie że to kupil. Totalne badziewie . Bywają takie momenty że gra staje w miejscu i nie da sie ruszyć , wrogowie widza przeż przeszkody itd. .... . Ogólnie mówiąc nie polecam i w ogóle żałuje że grałem bo to zero satysfakcji a strata kasy
Napisano
wejdzcie w start ,wszystkie programy,i w hid i tam w pomoc techniczna . tam trzeba znalezc se co zrobic jak wywala z gry i jest komunikat ze zly klucz ( trzeba w jakims pliku zmienic z duzych na male litery ) bedzie tam dokladnie napisane co i jak . pozdrawiam
  • 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie