goral Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 A na zdjeciu z Bzury 2006 z MG34 na tripodzie to my..a nawet ja..hehepozdroofkigoralSGRH 3 Bastion Grolman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adler77 Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 [...........]ja znam tych kolesi na impreze, co to byla aukcja typowo dla jaj, [......] wszystko na tej aukcji było dla picu a 2 tys wyswietlen przez niecale 2 dni mowia za siebie. co prawda peter ma racje ze jest roznica miedzy hitlerem a chitlerem - (wystarczyło zapytac sprzedającego). [..........................]nie prawda że \\\\\\dziennikarska hiena zrobila by z nimi kazda fote\\\\\\", bo frajerzy to to nie sa, poza tym niemieli imitacji broni, lecz oryginały, bo od paru ladnych lat mieszkaja za granica. i to nie byly mundury wh - o aukcji bylo glosno swego czasu, na wszystkich forach o tym dudnilo.-----------------------------------------------------------Ataki personalne wyciąłem. Jeszcze jeden i kartka.PozdrawiamKrzysiekPost został zmieniony ostatnio przez moderatora krzysiek 07:42 06-06-2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-jak... Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 Też ich znam,nawet byłem przy tworzeniu tej aukcji :-) śmiechu do łez było,a jeszcze więcej śmiechu z tych co wzieli sobie ta aukcje do serca ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G-jak... Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 Bzdura. To były przerobione mundury szwajcarskie, do dziś pamiętam. Więc nie wciskaj kitu. Pamiętam też do dziś, że ci sami ludzie na innej aukcji zamieścili foto swojego pokoju w mieszkaniu czy coś, wisiał tam plakat neonazistowskiego zespołu muzycznego Honor, co jednoznacznie wskazuje że ludzie związani z tą akcją to jakieś neonazistowskie oszołomy... To by się zgadało, tylko ludzie takiego pokroju mogą reprezentować sobą taki żałosny poziom.Była już zadyma na forum allegro - koleś wisi do dziśhttp://allegro.pl/show_user.php?search=kastrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-jak... Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 8-o Nie mowa o tym czy to byly szwajcary czy nie (prawda,jeden to szwajcar) ale o tym że to nie byly mundury WH. A o zadyme na forach w tym wszystkim chodzilo.Ale dobra,niech Ci bedzie...w koncu wiesz lepiej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adler77 Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 G-jak.. a skad wiesz ze to plakat honoru? tez jestes neonazista pewnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztych Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Trzeba znać język wroga… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Wojna klonów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Że niby mieszkają za granicą?? bo ja slyszalem ze to kolesie z pomeranii 1945 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.