Skocz do zawartości

hełmy kolekcje vol.8

Czarek

Rekomendowane odpowiedzi

coś pomiędzy wz.16 a wz.16/22-ma kształt ajk wz.16-ale bez 2 dziurek do troczenia hełmu-tylko 1dna jest-no a od wz.16/22 różni go brak zawalcowania obrzeża czerepu...taka ciekawostka

• Odpowiedzi 184
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

a w środku tak-podwójne mocowanie podpinki amortyzatorek i gumki obciagnięte tkaniną,krzyżak z tworzywa zamiast metalowego-bardzo fajny egzemplarz:)))i to by było na tylko...wkrótce cosik z Anglii...

dla niedowiarków oraz wszystkich którzy lubia ciekawostki-50tki z orzełkiem w koronie naprawdę istnieją...i jakie fajne żołnierki je noszą:)))dziękuję koledze inter box za zdjęcia...

To, że są to nikt nie wątpi. Sam mam taki, ale z innym orłem o innej barwie. Pytanie brzmi, kto je malował, a może Pan z PO białą farbą, która została z malowania okien. Orzeł w koronie na ścianie to dlaczego nie- na hełmie.

Nawiązując do zażaretj dyskusji oświadczam publicznie że hełmy sprzedawane przez CQB_PHU z widniejącym orłem w koronie
pochodzą z legalnego, wojskowego źródła - ich dokładne pochodzenie stanowi tajemnicę handlową mojej firmy.
Orły nie są fabrykowane-są oryginalne.
Podrawiam.
Katarzyna Andruk
cqb.firma@gmail.com
tel 695 422 299

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie