RayanPeter Napisano 9 Kwiecień 2007 Autor Napisano 9 Kwiecień 2007 Witam.Dzisiejsze wykopki gwozdziołapem;(Czy to klamerka paska? wygląda jak harcerska no i ten ząbek ?? Od czego może byc. Wyskoczyło z okopu w okolicach Sobienichjezior.Dzieki.Ps. W sobote jade w sprawie mojego czołgu w bagienkach wiec spodziewac sie fotorelacyjki.
RayanPeter Napisano 9 Kwiecień 2007 Autor Napisano 9 Kwiecień 2007 hehMoze byc;) ale zastanawia mnie ten cycek zagnieciony, wygłada jak by mial zatrzaskiwac sie element od drugiej czesci.Każdy pomysłsie liczy.A moze to przypomne==> ma archeo wspominaja cos o goncu z szach.;) Szkoda ze nie było reszty.
repasml Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 bankowo fotka nr 1 i 2 to ucho od wiadra ocynkowanego :)))
RayanPeter Napisano 9 Kwiecień 2007 Autor Napisano 9 Kwiecień 2007 Witam.Dzisiejsze wykopki gwozdziołapem;(Czy to klamerka paska? wygląda jak harcerska no i ten ząbek ?? Od czego może byc. Wyskoczyło z okopu w okolicach Sobienichjezior.Dzieki.Ps. W sobote jade w sprawie mojego czołgu w bagienkach wiec spodziewac sie fotorelacyjki.
Pytanie
RayanPeter
Witam.
Dzisiejsze wykopki gwozdziołapem;(
Czy to klamerka paska? wygląda jak harcerska no i ten ząbek ?? Od czego może byc. Wyskoczyło z okopu w okolicach Sobienichjezior.
Dzieki.
Ps. W sobote jade w sprawie mojego czołgu w bagienkach wiec spodziewac sie fotorelacyjki.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.