rudolf Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Napisano 8 Kwiecień 2007 Co to za odznaczenie?Wiem tylko,ze polskie.Za co było nadawane?Z jakim niemieckim można je porównać?Pierwszy raz trafił mi się polski fant i nie wiem czy się z niego cieszyć czy żałować że nie jest niemieckie.
rudolf Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Napisano 8 Kwiecień 2007 Co to za odznaczenie?Wiem tylko,ze polskie.Za co było nadawane?Z jakim niemieckim można je porównać?Pierwszy raz trafił mi się polski fant i nie wiem czy się z niego cieszyć czy żałować że nie jest niemieckie.
Maniek7_2006 Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 chyba Krzyż Zasługi dla PRL, niestety, szkoda a łądnie się prezentuje:)PozdrO
rudolf Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Napisano 8 Kwiecień 2007 to napewno nie PRL sa na srodku literki RP pozdro.
muslim Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 Rudolf daj leprze fotki i z dwóch stron na tym nic nie widac
marcjew Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 Krzyz Zaslugi zaden rarytas no chyba ze przedwojenny.Sprawdz sobie w Wikipedii.
Pytanie
rudolf
Co to za odznaczenie?Wiem tylko,ze polskie.Za co było nadawane?Z jakim niemieckim można je porównać?Pierwszy raz trafił mi się polski fant i nie wiem czy się z niego cieszyć czy żałować że nie jest niemieckie.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.