adrian wlkp Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Napisano 7 Kwiecień 2007 witam.mam pewna prosbe używam wykrywki sx 3300 profi i prosiłbym o pomoc w ustawieniu jej tak by znajdowac militaria.
adrian wlkp Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Napisano 7 Kwiecień 2007 którym przyciskiem jak i co ustawic.z góry bardzo dziekuje
281 Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 Witam!Powiem ci tak adrian wlkp.nie wiem ile za to dałeś ale wyrzuciłeś kasę w błoto.Ja mam coś takiego,na szczęście dużo nie kosztował:)ale miałem okazje pochodzić z innymi sprzętami i zapewniam cię że będziesz wędrował z tym niepotrzebnie.Nie powiem że nie znajduje bo bym skłamał.Penetracja tego sprzętu jest tak mizerna że szkoda gadać,po prostu płytki.Co do ustawień:wciśnij all metal,nastaw sens na przedostatnią kreskę nie na maksa bo będzie cię oszukiwał.Jeżeli trafisz metal będzie pokazywał gwoźdź,jeżeli kolor to 25Miłego spaceru.Pozdr.281
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.