Apollo18 Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Napisano 1 Kwiecień 2007 Witam!! Jak w temacie... Wyszło nam dzisiaj na wykopkach takie cos...Wykopane na pozycjach altyleryiskich...NIe wiem od czego... Wykopane na około 30cm... Jezeli bedą potrzebne wypiary...pisac!!
Apollo18 Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Napisano 1 Kwiecień 2007 Dosc duze... Waga około 180kg. We 2 ledwo go do samochodu władowalismy...
Apollo18 Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Napisano 1 Kwiecień 2007 Witam! A jaka jest mniej więcej wartość tego koła. Znajomy od ręki dawał mi 400zł. Ale nie mam pojęcia czy mi się opłaca sprzedać za tyle więc pytam..
Apollo18 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Napisano 2 Kwiecień 2007 Heh... PATRON ja nie chce go sprzedwac w cenie złomu:P:P:P
muslim Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Patron odpowiedział na twoje pytanie bo koło przedstawia wartość taką jak na złomie
Pytanie
Apollo18
Witam!! Jak w temacie... Wyszło nam dzisiaj na wykopkach takie cos...Wykopane na pozycjach altyleryiskich...NIe wiem od czego... Wykopane na około 30cm... Jezeli bedą potrzebne wypiary...pisac!!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.