Skocz do zawartości

MD318B

Hitboy64

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
MD318B - jakie opinie na temat tego wykrywacza??? może ktoś ma i zechciałby sie podzielić opinią użytkownika bo suche" dane nie zawsze sie sprawdzają...
Napisano
A jeśli nie warto go kupować to proszę o rady co do wykrywacza do 500zł ale naprawdę do 500zł więc proszę nie dawać rad dołóż 100zł i kup to i to.

pozdro Hitboy64
Napisano
nie kupuj md - szkoda kasy

a co warto kupic ?

sprawdz allegro, ogloszenia i czytaj forum tzn.

szukaj wykrywki do 500zł wklep jej nazwe w wyszukiwarke i czytaj wypowiedzi
zrob sobie liste wykrywek ktore cie zainteresuja i dokonuj selekcji
Napisano
Kiedyś miałem MD318B i z perspektywy czasu mogę stwierdzić że jest dobry dla naprawde początkujących. Jak na szukanie monet do 15 cm i innej drobnicy jak np. łusek od ppszy, gwoździ i podków to ok jednak głębiej nie chwytał - chociaż raz chwycił wiadro na 60 cm. jedyną jego zaletą jest poręcznoć i waga. z tego co wiem jest chyba jednym z najlepszych modeli MD. po nim miałem kilka wykrywek - w tej chwili mam ALL-1 - naprawdę super
  • 1 year later...
Napisano
Witam Ja ze swojego MD-ka wyprułem wszystko ze środka cewke na śmietnik. Wstawiłem Jabla nową cewkę i muszę przyznać że Jabel o niebo lepszy. (mimo kilogramów gwozdzi;-)). W tych pieniadzach szukaj ACE 150.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie