Skocz do zawartości

poszukuje sprzetu do 1500zl prosze o pomoc

lysy452

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam poszukuje wykrywacza do 1500 zl na militaria jak i na drobnice,jednym slowem na wszystko co w ziemi.Chodzi mi po glowie rutus solaris jak i uzywany whites spektrum w cenie 1650zl.Nie wiem czy to dobra cena. Moze jest jakis inny sprzet ktory moze sie okazac lepszy od ty wymienionych.Pozdrawiam lysy.
Napisano
W obydwu wypadkach Będzie to dobry wybór. Moim zdaniem Bardziej uniwersalny jest jednak chyba Solaris . A to z tego powodu , że posiada tryb statyczny z dyskryminacją , którego nie posiada spectrum . Jest to dosyć przydatne przy poszukiwaniach militariów. W wypadku koloru , przewagę ma raczej spectrum z powodu trochę lepszego zasięgu i pełnych możliwości akceptacji i odrzucania różnych metali .Ma on również możliwość ustawiania wszystkich parametrów pracy , co czyni go bardziej elastycznym w różnych warunkach terenowych . Podsumowując : Bardziej na militaria solaris , bardziej na kolor spectrum. Pozdr.
Napisano
a co myslicie wykrywce minelab exterra 50 lub 70 bo roznie mi ludzie podpowiadaja,chyba zwariuje tyle tego jest ze masakra,poprostu juz sam nie wiem co jest dobre a co nie
Napisano
Mam osobiście 2 wykrywacze . 1 to Tesoro Cibola 1550 zł , 2. To X terra 50 . W zależności na co się nastawiam (konkretnie w jakie rejony ) zabieram 1 lub 2 , albo oba naraz . X Terra jest bardziej skomplikowany w obsłudze i trzeba spędzić troche czasu by go ozkminić" , no i ma wagę , Cibola to przypasowała mi dokładnie , leciutki uniwersalny sprzęt , prosty w obsłudze i dużo znajduje . Zasięgi maja podobne . więc decyzja należy do Ciebie . Xterra 50 jest oczywiście droższa - 2100zł ,
pozdr.pavelock

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie