majstergrzech Napisano 5 Listopad 2003 Autor Share Napisano 5 Listopad 2003 Jak oczyścić skrzynkę stalową 60x60x30 z rdzy. Stosowanie środków płynnych odpada (nie mam takiej wielkiej wanny). Skrzynkę wrzucę na forum jak tylko zrobie zdjęcie (nie wiem od czego jest ta cholera) Słyszałem o czyszczeniu palnikiem, ale nie wiem czy to się nadaje do cienkiej blachy i dużych powierzchni. Poradźcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 Może moczyć w kuwecie po jednym boku tylko zajmie to od groma czasu... Ale takie duże kuwety są. Albo załatwić sobie balię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 ja bym włożył na 24h do octu zeby rdza troche skruszała a później szczotka i papier ścierny i do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 A fosol to zły?Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.