draven85 Napisano 30 Marzec 2007 Autor Napisano 30 Marzec 2007 witampodchodziłem do tego filmu ostrożnie, często filmy o czasach starożytnych są strasznie nudne, nieciekawe jednak 300" bardzo mnie zaskoczył. Świetne sceny walki , piękne komputerowe animacje, charakteryzacja bardzo fajna i ten patetyczny styl jak dla mnie mistrzostwo świata. pozdrawiam:)
mr_mustard Napisano 30 Marzec 2007 Napisano 30 Marzec 2007 i właśnie dlatego jest taki fajny" bo z rzeczywistą historią ma niewiele wspólnego...
draven85 Napisano 30 Marzec 2007 Autor Napisano 30 Marzec 2007 a kto powiedział, że to jest film historyczny?
AKMS Napisano 31 Marzec 2007 Napisano 31 Marzec 2007 Ten film to wierna adaptacja komiksu Franka Millera (tego od SimCity"), dlatego ma taką formę a nie inną.
Klaus BOLS Napisano 31 Marzec 2007 Napisano 31 Marzec 2007 ta produkcja to masturbacja a nie film. Jak bajka typu shrek albo matrix. Wiecej tam komputera niż prawdziwych aktorów i plenerów. A po zatym to ładny ;]
liha Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 Fajny film.Świetne wykorzystanie grafiki komputerowej,efekty dobre , no i MUZYKA ......Warto zobaczyć chociażby grad strzał czy walkę z Nieśmiertelnymi.No i fantastyczna wieszczka .pozd.liha
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.