desmo_sm Napisano 30 Marzec 2007 Autor Share Napisano 30 Marzec 2007 Witam serdecznie.Pytanko mam następujące czy ktoś chodzi w okolicach Tłuszcza+ wioski okoliczne np. Dębinki Lipiny Zabrodzie Wagan.....W ten weekend jedę tam z kolegą i bierzemy wykrywacze. Raz byliśmy to w lipinach jedyne co znalazłem to rozerwany pocisk ppanc kaliber 200mm, ludzie mówią że tam w okolicach wsi wagan niemcy stali i wlasnie mamy to zweryfikowac. Na monetki to tam chyba nie ma za bardzo ich z tego co sie orientowałem. Chociaż jest tam pałac.bardzo prosze o jakiś sugestje w tym temacie i z góry dziękuję i życze owocnego wykokowo weeku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzoo Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Sobota czy niedziela ? Mam cos co Was moze zainteresowac :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmo_sm Napisano 31 Marzec 2007 Autor Share Napisano 31 Marzec 2007 sobota- właśnie wyjeżdzamy odezwij sie na gg do mnie jak cos. napisz nawet jak bede nieaktywny dzieki desmo4445228 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmo_sm Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 no i byliśmy :) ale nic szczególnego jest tam co prawda w okolicy spora transzeja niemiecka nawet dośc wyraźnie zarysowana jeszcze. Ale poza łuskami od mausera (w super stanie) to nic nie wychodzi:(trafilismy dwie monetki srebrne 10 groszy z 1840 roku.Kurcze może nie trafiliśmy w miejsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmo_sm Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 wodzoo odezwij sie w tej sprawie co mowiles ze cos masz ciekawego :)dzieki desmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.