Skocz do zawartości

naklejka dla poszukiwaczy

Gość proteus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
drogie kolezenstwo
skoro tyle osob chcialo robic naklejke to gdzie sa wasze projekty?
Napisano
ha ja próbowałem ale moje antyzdolności plastyczne są tak tragiczne że wstyd publikować cokolwiek , ale od jednego z kolegów wyszła propozycja przyjęcia znaku Bractwa Siedmiu Gwiazd proponuję i to umieścić wiem że wzór był w Odkrywcy więc redakcja powinna go mieć
Napisano
Z powodu braku zdolności plastycznych, nie prześlę żadnych projektów, ponieważ tylko bym się ośmieszył (naprawdę żal to publikować, choć przyznaję, że próbowałem). Przychylam się do pomysłu kolegi Past'a, aby umieścić tam znak Bractwa Siedmiu Gwiazd. Pozdrawiam. Paweł \Spyder\" Liszewski
Napisano
zostało parę dni ... napewno ktoś coś przyśle!!!!
Napisano
wszyscy ktorzy nie czuja sie na silach rysowac sa proszeni o przesylanie opisow i haselek
Napisano
Wysłałem do kolegi Pasta jak również do \Odkrywcy\" projekt naszywki, nie wiem natomiast jak umieścić na forum skany tego projeku. Może kolega Past to zrobi.
Pozdrawiam.
Napisano
sądze że odkrywca zamieści wszystkie nadesłane projekty wraz z miejscem na głosowanie ??????????
Napisano
Tak Odkrywca zamieści wszystkie nadesłane projekty w serwisie i podda pod głosowanie. Nawet już jest pierwszy projekt właśnie Mariusza. Na głównej stronie jest odnośnik do galerii do projektów.
Napisano
Drogi Bocianie sądzę że znak Bractwa jest ogólnie znanym i jeśli wygra , nagroda nie powinna być przyznana :-(((
a wariancje na ten temat no cóż prawa autorskie chyba wygasły ale...
Napisano
ja mysle ze pierwsza propozycja jest ok, jednak zamiast amunicji umiescilbym symbol wykrywacza.
Napisano
Specjalnie chciałem uniknąć stosowania jasnej symboliki. Ma to być w końcu dla wtajemniczonych, jednak liczy się głos większości.
Pozdrawiam.
Napisano
Zapraszam do obejrzenia nowych projektow dla poszukiwaczy...
Wyslalem je juz wiec mysle ze wkrotce zostana dodane.
Napisano
Jasne wysłano o 21.30, jako że moje stanowisko nie przewiduje trzeciej zmiany :), to zamieszcz ę to jutro tj. w niedzielę ( a gdzie wolny dzień ? :) ), i tu mała prośba, przesyłajcie już gotowe obrazki w rozmiarze najlepiej nie przekraczajacym 150 pikseli szerokości w ,jpg lub gif w rozmiarze do 30 kb jeden plik. Litości, ściąganie 720 kb pliku i potem siedzenie nad nim aby go przerobić jest conajmniej nieefektywne.
Napisano
Bocianku.....nie ma co sie wkurzac...!!!!
Wysle Ci te pliki raz jeszcze przygotowane do zamieszczenia na stronie...Nikt nie mowil przeciez, ze zamiescisz je w 10 min po otrzymaniu...:-P
Spokojnie....w poniedzialek moga byc..
P.S 3 zmiany nie ma, ale siedzi i kontroluje...hehehehe
Napisano
He he , ja mam to do siebie że raczej rzadko się wkurzam :)
A propo zanim dopisałeś ten post już dawno dodałem Twoje propozycje do naklejki :))
Tak jakoś sumienie mnie męczyło :)
Pozdrawiam
Napisano
Bocian jestes wporzadku..
dzieki Ci...Mam nadzieje, ze sie spodobaja..:)
Napisano
w jakim programie można pobawić się w tworzenie mam idee ale nie mam pjęcia jak to zrobić może w corellu????
Napisano
Co prawda to NTG ale polecam http://www.mediachance.com/compactdraw/index.htm program o dużych możliwościach i wersja trial 30 dniowa. Używanie do tego Corela to jak koszenie trawnika kombajnem :))
Napisano
no lepiej kombajnem w ogrodku, niz kosiarka po polu golfowym... ;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie