ober_schutze Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Istotnie, bo robiąc np manekina niemca z 44 roku kolekcjoner chcący uzupełnić go o broń ma ten problem że na idealna replike musi dziś wydać 2-5 tysięcy za co już można naprawde fajnie wzbogacić kolekcję o następne elementy umumndurowania czy jakąś broń białą. Rekonstruktor z kolei za to może (w przypadku niemca np) w zasadzie kupi drugi komplet umundurowania i elementy wyposazenia i może odtwarzać też inny okres i koło się zamyka, trzeba mieć naprawde spore fundusze na te repliki... ; )Gdyby Denix poszerzył oferte to za cene jednego stg od shoei mozna by mieć np stg, g43 i mausera + częśc jak nie całe wyposazenie dodatkowe doń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Tak sobie popatrzyłem na te Denixy - czy produkty Denixa (parabelki P08) czymś się różnią od siebie ? Konkretnie chodzi mi o to czy w ofercie jest tylko jeden model parabellum ? Bo z tego co widzę nie bardzo ma zaczep do smyczy, który posiadają wczesne odmiany prawdziwego pistoletu. Czy są też takie z zaczepem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Ja osobiście nie widziałem innych modeli P08 od Denixa, tylko ten jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.