kapral82 Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2007 zegarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2007 I na koniec nakładka z klamry Reichswehry zaraz po wykopaniu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2007 tył.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2007 I po przemyciu wodą.Pozdrawiam kapral82! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzik2 Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Fajne wykopki a gdzie kopiesz takie fanty ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Trafienie z wczoraj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 i druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Fajne fanty podobają mi się ja też jestem zach pom .Dokładnie z Złocienica.Powodzenia w dalszych łowach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 witam kapral zauwarzyłem na zdjeciach tesoro silver umax widocznie chodzisz na nim mam pytanie jak sie sprawuje i jak masz gałki ustawione dzieki za odpowiedz pozdrawiam merdoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Witam Merdok.Jak dlamnie jest on niezawodny i w zupełnosci mi wystarcza,a jesli chodi o ustawienia to DYSKRYMINACJA na IRON, CZULOSC 7,8 a przełoncznik na DISC MODE...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 dzieki za odpowiedz uwarzam tak samo jak ty ze super wykrywka ja chodze na ustawieniu foil-10-disc mode co sądzisz o takim ustawieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 ja chce Soweeeee :)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.