kapral82 Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2007 i na koniec jakiś pojemnik,dodam że wsztstko zostało w leśie...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 witam mam pytanie zy zdjeciu ze skrzynką od amunicji jest tesoro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 fajne fanty... i to z mojego województwa ;] ... zachodniopomorskiego :) (bez myślnika w nazwie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dronx Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 witam z dzisiaj z tej samej okolicy :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Witam panów.To efekt zeszłotygodniowej wyprawy na rosyjskie ziemianki,niewiadomo czy sie smiać czy płakać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 świerzbiły ich łapy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 agonalna stalowa,miedziowana HJ i mizerny stan prawdopodobnie Legion Condor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 A to efekt wczorajszego wypadu na niemieckie pozycje.Koło sosenki wyszło co ś takiego,prawie jak gapa".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 klamerka była by bardzo ładna,gdyby sie troszke nierozerwała.Jwśli klijent miał ją na sobie to raczej tego nieprzerzył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 no i jeszcze taki złomek.Podsumowując ieda" Odpowiec dla Merdoca,tak to Tesoro Silver.Pozdrawiam i życze lepszych fantów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiutek Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 tesz jestem zainteresowany osiagami tego wykrywacza ja mam tesoro cutlass II μ max ... PS: fajne fanty:)pozdr michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Witam.Wypad do lasu z samego rana na godzinke kopania,gonienie auta 70 km w jedna strone.Ale mysle że sie opłacało,bo choc teren przeryty to z pod ziemi takie cudo wyjechało..Ps.Odpowiec dla MISIUTKA i Pirata SS jak na moj gust słabe zasięgi hełm na 50-60cm,niesmiertelnik niemiecki 15-20cm klamerka do pas troche wiecej ale wszystko zalerzy jeszcze od rodzaju gruntu.Ale zato czuły na drobnice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 W domu po przemyciu woda i przetarciu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 I tył.dlamnie jak na wykopek to stan nawet fajny.pozdrawiam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walwuch Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Super fant, na jakiej maszynie śmigasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Witam :) zachodniopomorskie:) ja tez w z tych samych rejonów? Troszkę wyskoczyło fancików :) byle tak dalej:) pozdrawiamps.a maszynka z dyskryminacją:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Sprzecior taki sobie Tesoro Silver ale daje rade.Osobiscie jestem z niego zadwolony.Pozdrawiam!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billy Pilgrim Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 a propo tej sowy co ją wykopałeś" nie jest to dobry znak, lepiej uważaj na fanty rozrywkowe ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Czy to Panzerkampfabzeiche na pierwszym zdjęciu było w takim stanie zaraz po wykopaniu? Jeśli tak, to poważnie rozważ możliwość że zostałeś nabrany Kapralu 82... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Dlaczego tak sadzisz R51? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Dodam że to Panzerkampfabzeiche wyszło ze stanowiska strzeleckiego MG wraz z masa łusek i te łuski tagrze wyglądały jakby wyszły dopiero z fabryki...Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2007 Dawno sie nie oddzywałem,wiec chyba pora wstawic pare nowych fotek.Na poczatek skrzyneczka od kumpla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.