waz4 Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 czas mija...czasami mysle o ludziach ktorych przedmioty wykopuje...czesto...zawsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 swiecznik.Ciezki i srebrny.jeszcze przed odnowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 Taka pucha.W glebi garnek odnowiony wlasnorecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 Swiezyzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 carska kaszodajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 halerek z izby pamieci.Kalki srebrzanka robione:)Nie po tej mance.Zielona menarzka ma wydrapane nazwisko:W.Smith(wlasciciel) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 Kilka bagnetow.Ten kuktas troche zaslania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 Popirdolki takie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 I na koniec foto mojego wiernego przyjaciela poszukiwacza.postaram sie porobic fotki najswiezszych trafien.Pozdrawiam.Spokojnej nocy.w razie pytan prosze o kontakt.Chetnie pogadam,doradze ,jezeli bede potrafil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 Tak wyszedł po kąpieli w rzece -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 Sory waz4 oglądałem twoje fotki i przez pomyłke wrzuciłem moją fotkę do twojego wątku hehehehehhehehe chyba się nie obrazisz -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 WitamGratuluje fantów. Tak trzmymać :)Przy okazji-trafiła mi się podobna ikonka.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 na częście obydwie połowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 30 Marzec 2007 Autor Share Napisano 30 Marzec 2007 No co ty huk.Ty i Twoje trafienia to wzor do nasladowania dla mnie.Fajny garnek.Mi wczoraj wyszedl.Ale stan..........fotki zapodam wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 waz -nie bądz taki skromny -pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 30 Marzec 2007 Autor Share Napisano 30 Marzec 2007 A tam skromny.ja kopie dopiero od 6 lat.Chyle czola przed tymi ktorzy kopia dluzej.Pozdrawia serdecznie.Bylem dzisiaj po pracy kopnac sobie troszke.Cos tam wyszlo jak zawsze.Porobie foty narazie padam na pysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 31 Marzec 2007 Autor Share Napisano 31 Marzec 2007 Witam serdecznie.kilka fotek z wczorajszego wypadu.Kiepskiej jakosci bo swiatelko slabe.Bez rewelacji ale jedno bylo trafienie zapierajace dech w piersiach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 31 Marzec 2007 Autor Share Napisano 31 Marzec 2007 mosiezna blacha.Niestety polamany.Dolu nie ma.Zlazilem za nim ze 4 ary ale nie dane mi bylo trafic reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 31 Marzec 2007 Autor Share Napisano 31 Marzec 2007 kilka monetek.przemyte woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 31 Marzec 2007 Autor Share Napisano 31 Marzec 2007 I kolejne.niby pospolite ale ciesza.Coraz ciezej cos trafic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 31 Marzec 2007 Autor Share Napisano 31 Marzec 2007 I dzisiejsza perelka.Srebrna meska obraczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 31 Marzec 2007 Autor Share Napisano 31 Marzec 2007 Widok ogolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 31 Marzec 2007 Autor Share Napisano 31 Marzec 2007 I proba srebra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 31 Marzec 2007 Autor Share Napisano 31 Marzec 2007 I wczorajszy gar z lasu.Blisko obraczki wyszedl.Juz wypiaskowany.Piaskarka sie przydaje:)Wygladal tragicznie ale cos zostalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 31 Marzec 2007 Autor Share Napisano 31 Marzec 2007 I skrzynka od emgolca.Tasma oczywiscie deco i nie bylo jej w srodku.Szkoda ze byla pusta.Ale adrenalina poszla w gore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.