Skocz do zawartości

Moja przygoda z Minelabem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

halerek z izby pamieci.Kalki srebrzanka robione:)Nie po tej mance.Zielona menarzka ma wydrapane nazwisko:W.Smith(wlasciciel)

Napisano

I na koniec foto mojego wiernego przyjaciela poszukiwacza.postaram sie porobic fotki najswiezszych trafien.Pozdrawiam.Spokojnej nocy.w razie pytan prosze o kontakt.Chetnie pogadam,doradze ,jezeli bede potrafil.

Napisano
Sory waz4 oglądałem twoje fotki i przez pomyłke wrzuciłem moją fotkę do twojego wątku hehehehehhehehe chyba się nie obrazisz -pozdro
Napisano
No co ty huk.Ty i Twoje trafienia to wzor do nasladowania dla mnie.Fajny garnek.Mi wczoraj wyszedl.Ale stan..........
fotki zapodam wieczorem
Napisano
A tam skromny.ja kopie dopiero od 6 lat.Chyle czola przed tymi ktorzy kopia dluzej.Pozdrawia serdecznie.Bylem dzisiaj po pracy kopnac sobie troszke.Cos tam wyszlo jak zawsze.Porobie foty narazie padam na pysk.
Napisano

Witam serdecznie.kilka fotek z wczorajszego wypadu.Kiepskiej jakosci bo swiatelko slabe.Bez rewelacji ale jedno bylo trafienie zapierajace dech w piersiach:)

Napisano

mosiezna blacha.Niestety polamany.Dolu nie ma.Zlazilem za nim ze 4 ary ale nie dane mi bylo trafic reszty.

Napisano

I wczorajszy gar z lasu.Blisko obraczki wyszedl.Juz wypiaskowany.Piaskarka sie przydaje:)Wygladal tragicznie ale cos zostalo.

Napisano

I skrzynka od emgolca.Tasma oczywiscie deco i nie bylo jej w srodku.Szkoda ze byla pusta.Ale adrenalina poszla w gore.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie