ZUBIKED Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 Witam Trafiła mi sie taka oto tabliczka.Albo ja mam taki słownik , albo to jakiś naprawdę fachowy termin.Znalazione na terenie byłego lotniska i baraków do niego przyległychProsze o przetłumaczenie.
matthew Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 Notzapfrohr - jakiś rodzaj rury podłączenia/poboru awaryjnego.zapfen" - odnosi sie do czegoś płynnego (pobierać/nalewać coś płynnego)- przypuszczam, że może chodzić o coś związanego z paliwem ( w kontekście miejsca znalezienia - lotniska).Ewentualnie element instalacji przeciwpożarowej.
kot05 Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 rura do awaryjnego spuszczania (jakiejs cieczy)pozdrawiam
ZUBIKED Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 Witam Trafiła mi sie taka oto tabliczka.Albo ja mam taki słownik , albo to jakiś naprawdę fachowy termin.Znalazione na terenie byłego lotniska i baraków do niego przyległychProsze o przetłumaczenie.
Pytanie
ZUBIKED
Witam
Trafiła mi sie taka oto tabliczka.
Albo ja mam taki słownik , albo to jakiś naprawdę fachowy termin.
Znalazione na terenie byłego lotniska i baraków do niego przyległych
Prosze o przetłumaczenie.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.