kopijnik2 Napisano 26 Marzec 2007 Autor Share Napisano 26 Marzec 2007 Witam - czy ktoś ma dostęp do tej pozycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Jeszcze raz do miłośników militarnego lotnictwa...Czy ktoś to posiada albo oglądał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 24 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2009 a może ma ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Humber Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Witam, mam tą książke już od wielu lat,napisz co jest potrzebne, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 25 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Aż nie mogę uwierzyć...odezwę się na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znikad Napisano 15 Wrzesień 2011 Share Napisano 15 Wrzesień 2011 Prosze o pomoc, czy w książce tej sa informacje o lotnisku Weidengut O/S? Będę wdzieczny za kontakt.wierzbie@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 16 Wrzesień 2011 Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Humber-nie pisz na priva po prostu napisz co to jest.To nie dla mnie,tego to ja mam na metry.|Pomożesz komuś może ktoś kiedyś Tobie pomoże.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 16 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2011 pomógł...dając weryfikację negatywnączyli w w/w pozycji brak info o szukanym lotnisku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znikad Napisano 19 Wrzesień 2011 Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Dzięki za informacje :) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.