cukierrro Napisano 25 Marzec 2007 Autor Napisano 25 Marzec 2007 Witam znalazłem ostatnio taką koszulę czy może to bluza jakaś, w każdym razie moje pytanie jest takie: czy może to być coś wojskowego? czy może leśniczego albo cywila? pzdr
cukierrro Napisano 25 Marzec 2007 Autor Napisano 25 Marzec 2007 ślady po kieszeni - z drugiej strony tak samo
cukierrro Napisano 25 Marzec 2007 Autor Napisano 25 Marzec 2007 no i pagondodam iż znaleziona w fatalnym stanie porozrywana, bez zadnego guzika - znalazłem dzięki kulkom ołowianym które były pod nią
cukierrro Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 bić szukałem ale nie znalazłem, za to są resztki jakiejś ociepliny jak będę miał chwiklę czasu to zrobie foty i wrzucę
muslim Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 zrób jeszce zdjęcia wewnatzr i poszukaj czy nie ma jakiś resztek bic
Pytanie
cukierrro
Witam znalazłem ostatnio taką koszulę czy może to bluza jakaś, w każdym razie moje pytanie jest takie: czy może to być coś wojskowego? czy może leśniczego albo cywila? pzdr
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.