lukawica Posted March 24, 2007 Author Share Posted March 24, 2007 Ostatnio kupiłem akumulatorki.Z tego co pamiętam to w Rutus Solaris można gdzieś w menue ustawić typ zasilania baterie/akumulatorki, ale gdzie to jest?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabelski Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Chyba trochę pamięć ci szwankuje, he,he...Ja w solarisie nie widziałem nic takiego, wkładasz aku zamiast baterii i jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loszo_ZCH Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Ja tez nic takiego tam nie widziałem i z tego co wiem to nic takiego nie ma. Ja narazie wykrywam na bateriach ale przymierzam sie do kupna aku. Nie bardzo tylko wiem jakie będą sie najlepiej sprawdzać, jesli ktoś by coś podpowiedział to serdeczne dzieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubuszanin Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Ja do swojego zużyłem dwa komplety baterii w ciągu 6 dni i postanowiłem zainwestować w akumulatorki. Szczerze mówiąc opłaciło się.Osobiście używam akumulatorków o pojemności 2600 zalecenia producenta masz na zdjęciu ( czytajcie czasami instrukcję ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukawica Posted March 25, 2007 Author Share Posted March 25, 2007 Mam akumulatorki GP 2500.Czy to możliwe, że jeżeli pochodzę 3-4 godz na MIX oraz bez słuchawek to akumulatorki się w dużym stopniu rozładują?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubuszanin Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Tak to możliwe zwłaszcza na głośniku (lepiej chodzić na słuchawkach ,dokładniej i wyrażniej słychać dzwięki zwłaszcza trzy tony) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubin Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 akumulatorki akumulatorkami,ale ważna jest też łądowarka.Zależy czym je ładujesz to tak długo trzymaja.Najlepsza taka co mierzy delte V" i oczywiśćie każdy akumulatorek ładuje oddzielnie a nie parami.Niestety taka kosztuje nawet ponad 100 zł i ma wyświetlacz LCD.Ja narazie chodze na bateriach i w słuchawkach(ogromna oszczęność prądu) i o dziwo już pare razy byłem w terenie i dalej ponad 60% mocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychuklb Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 A ja mam akumulatorki 3500 mAh,naladowane starcza na 2-3 dni chodzenia na dynamiku po 8-9h dziennie.Nie nosze sluchawek a pokretlo glosnosci mam na 9,00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.