finucha Napisano 22 Marzec 2007 Autor Napisano 22 Marzec 2007 witajcie!!srebro lub pater.niewazne.to cos jest rozkrecane posrodku ponizej labedzi jest pret do przyczepienia do dalszej czesci.co to było i jak wygladało w całości?prosze o odp i fotki jak sie da.pzdr ps moze maktos reszte do kompletu?
finucha Napisano 23 Marzec 2007 Autor Napisano 23 Marzec 2007 witamrozkrecilem ten bolec na dole w drugiej czesci jest zgiety.jak wygladala calosc?
PATRON Napisano 24 Marzec 2007 Napisano 24 Marzec 2007 leonn - dokladnie ... ączka (ucho) od serwisu do octu i oliwy" też tak myśle że to to ...PATRON
pika Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Nie jest to uchwyt do szklanej patery? szkło mogło wchodzić pomiędzy dwa elementy.
finucha Napisano 22 Marzec 2007 Autor Napisano 22 Marzec 2007 witajcie!!srebro lub pater.niewazne.to cos jest rozkrecane posrodku ponizej labedzi jest pret do przyczepienia do dalszej czesci.co to było i jak wygladało w całości?prosze o odp i fotki jak sie da.pzdr ps moze maktos reszte do kompletu?
zyg-zag Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 a nie jest to czasem część od żyrandola,uchwyt do wieszania?
finucha Napisano 24 Marzec 2007 Autor Napisano 24 Marzec 2007 hejtez jestem za tym ze topatera byla.tylko gdzie mozna znalesc foto jak to cudo w calosci wygladalo..bo wszystkich palacow w polsce nie jestem w stanie zwiedzic..
PATRON Napisano 24 Marzec 2007 Napisano 24 Marzec 2007 patera to to nie jest .ewentualnie mogła by to byc Kompotierka znaczy jej element - ucho"ale ja jestem zdania że jest to rączka (ucho) od serwisu do octu i oliwy, lub stojaka do sztućców.PATRON
Pytanie
finucha
witajcie!!
srebro lub pater.niewazne.to cos jest rozkrecane posrodku ponizej labedzi jest pret do przyczepienia do dalszej czesci.co to było i jak wygladało w całości?prosze o odp i fotki jak sie da.pzdr
ps moze maktos reszte do kompletu?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.