mpiotr77 Posted March 21, 2007 Author Share Posted March 21, 2007 Witam.Dostałem niedawno wykrywacz prospector firmy Armand. Niestety jest uszkodzony i nie działa. Widać w nim ślady amatorskich przeróbek. Nigdzie nie mogę znaleźć schematu do niego a wszystkie główne elementy mają zamazane symbole. Może pomógłby mi ktoś znaleźć jakiś schemat do niego lub podpowiedział co ewentualnie dałoby się z niego zrobić wykorzystując jego sondę. Jakiś schemat lub opis. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menzo Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Najlepiej zrobisz jak wyślesz go do naprawy do producenta... Lub , skontaktuj się z producentem i streść mu co i jak - pewnie najlepiej pomoże ++++++Pozdr+++++++++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
armand Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Zapraszam do przesłania wykrywacza do naprawy. Scalaki są celowo zamazane, celem uniemożliwienia wykonywania podróbek.Wołanie o pomoc jest najzupełniej zbędne. Firma Armand ma się doskonale, swoimi wyrobami służy eksploratorom od 22 lat w pomnażaniu znalezisk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.