mpiotr77 Napisano 21 Marzec 2007 Autor Napisano 21 Marzec 2007 Witam.Dostałem niedawno wykrywacz prospector firmy Armand. Niestety jest uszkodzony i nie działa. Widać w nim ślady amatorskich przeróbek. Nigdzie nie mogę znaleźć schematu do niego a wszystkie główne elementy mają zamazane symbole. Może pomógłby mi ktoś znaleźć jakiś schemat do niego lub podpowiedział co ewentualnie dałoby się z niego zrobić wykorzystując jego sondę. Jakiś schemat lub opis. Proszę o pomoc.
Menzo Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Najlepiej zrobisz jak wyślesz go do naprawy do producenta... Lub , skontaktuj się z producentem i streść mu co i jak - pewnie najlepiej pomoże ++++++Pozdr+++++++++
armand Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Zapraszam do przesłania wykrywacza do naprawy. Scalaki są celowo zamazane, celem uniemożliwienia wykonywania podróbek.Wołanie o pomoc jest najzupełniej zbędne. Firma Armand ma się doskonale, swoimi wyrobami służy eksploratorom od 22 lat w pomnażaniu znalezisk.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.